“RRJEDH NË KËNGË E LIGJERIME”/ Anjeza Shahini: Nder ta këndosh edhe nga shtëpia (VIDEO) – AlpeGossip
“RRJEDH NË KËNGË E LIGJERIME”/ Anjeza Shahini: Nder ta këndosh edhe nga shtëpia (VIDEO)

“RRJEDH NË KËNGË E LIGJERIME”/ Anjeza Shahini: Nder ta këndosh edhe nga shtëpia (VIDEO)

Anjeza Shahini dhe banda e instrumentistëve Mario Deda, Franci Fjerca, Arber Koçllari, Çimi Dule dhe Fatlind Dehili kanë sjellë këngën “Rrjedh në Këngë e ligjërime”. Këngëtarja shkruan në rrjetet sociale se ishte nder për të të këndonte edhe në kushte shtëpie një këngë të tillë.