“SA LEGENA JANË”/ Luizi reagon pas sherreve: Iu lëshuan të gjithë Kiarës… – AlpeGossip
“SA LEGENA JANË”/ Luizi reagon pas sherreve: Iu lëshuan të gjithë Kiarës…

“SA LEGENA JANË”/ Luizi reagon pas sherreve: Iu lëshuan të gjithë Kiarës…

Valbona dhe Luizi biseduan në mëngjes për sherret që u bënë gjatë natës, ku Luizi debatoi me Armaldon, ndërsa Olta me Kiarën.

Sipas Luizit, Kiara ndonëse nuk ulëret kur debaton, ajo flet më saktë se të gjitha vajzat e tjera.

Nga ana tjetër, ai komentoi edhe sjelljen e Armaldos. Sipas tij, Maestro ka marrë “zemër”, pasi është aktivizuar shumë në lojë, për këtë arsye debaton herë pas here.

Valbona tha se edhe Amos i ushtroi presion Armaldos, ndaj ai u ngarkua naq shumë.

Sa i përket debatit të Kiarës me banorët e tjerë, më në veçanti me Oltën, Luizi tha se ata u treguan shumë legena, që iu sulën të gjithë asaj.