NGA RIKTHIMI NË SHBA TE PLNET PËR T’U BËRË NËNË/ Lei Kraja i thotë të gjitha – AlpeGossip
NGA RIKTHIMI NË SHBA TE PLNET PËR T’U BËRË NËNË/ Lei Kraja i thotë të gjitha

NGA RIKTHIMI NË SHBA TE PLNET PËR T’U BËRË NËNË/ Lei Kraja i thotë të gjitha

Moderatorja Lei Kraja ka dhënë së fundmi një intervistë për “Revistën Living” ku ka folur gjerë e gjatë për jetën profesionale, por dhe për atë private. Mes të tjerash Lei është pyetur nëse do të rikthehej në SHBA po të merrte një ftesë.

Nga rikthimi në SHBA te planet për t'u bërë

“Patjetër që do ta pranoja, nëse do të më ofronin më tepër nga çfarë kam këtu. Varet nga rrethanat”, është shprehur ajo.

Nga rikthimi në SHBA te planet për t'u bërë

Përsa i përket jetës private Lei ka shprehur dëshirën për të qenë nënë e një vajze.

“Do të doja shumë të kisha një fëmijë, mbi të gjitha një vajzë. Kështu e kam imagjinuar veten që e vogël në këtë moshë”, ka treguar moderatorja, ndonëse nuk dihet asgjë rreth statusit të saj.

Nga rikthimi në SHBA te planet për t'u bërë