“SA TË DAL DO I KËRKOJ INSTAGRAMIN ASAJ SHOQES”/ Luizi: Ajo ndoshta dhe s’pranon të ma japë, po unë… – AlpeGossip
“SA TË DAL DO I KËRKOJ INSTAGRAMIN ASAJ SHOQES”/ Luizi: Ajo ndoshta dhe s’pranon të ma japë, po unë…

“SA TË DAL DO I KËRKOJ INSTAGRAMIN ASAJ SHOQES”/ Luizi: Ajo ndoshta dhe s’pranon të ma japë, po unë…

Mos ndoshta ka nuhatur ndonjë gjë?

Luizi në një bisedë me Jorin në ambientet e jashtëme të shtëpisë ka treguar që sa të dal do i kërkoj shoqes të tij Instagramin.

Ai ka hamendësuar që shoqja edhe mund të dojë të mos ia jap dhe do detyrohet të hap një tjetër.

“Do shkoj dhe do e takoj atë shqoqen që i kam thënë më hap instagramin Do i them ta marr. Nëse e ka hapur e dua. Ajo mund te thotë edhe nuk dua të ta jap dhe do me duhet të hap një tjetër.”- tha Luizi.