“WAKE UP”/ Revolt Klan: Nuk do të këndojmë më bashkë (VIDEO) – AlpeGossip
“WAKE UP”/ Revolt Klan: Nuk do të këndojmë më bashkë (VIDEO)

“WAKE UP”/ Revolt Klan: Nuk do të këndojmë më bashkë (VIDEO)

Në vitin 2000 Grupi Revolt Klan ka nisur hapat e tij me shumë anëtarë dhe më pas u shpërbë si grup, duke mbetur vetëm dy prej tyre, Febi Shkurti dhe Bruno Pollogati.

Revolt Klan është një prej grupeve të suksesshme shqiptare, të cilët kanë sjellë këngë të ndryshme së bashku me emra të njohur të muzikës.