“Sa t’madh e ke të tregoj p***“, fierakja i kërkon seks, djali e refuzon dhe ajo e shastis me përgjigjen – AlpeGossip
“Sa t’madh e ke të tregoj p***“, fierakja i kërkon seks, djali e refuzon dhe ajo e shastis me përgjigjen

“Sa t’madh e ke të tregoj p***“, fierakja i kërkon seks, djali e refuzon dhe ajo e shastis me përgjigjen

Ndonjëherë nuk rastis që të jenë vetëm djemtë ata të cilët u kërkojnë ndere seksuale vajzave që sapo kanë njohur në rrjetet sociale.
Shoqëria në përgjithësi ka nisur degradimin me përdorimin në masë të rrjeteve sociale.

Do të ishte vërtet shqetësuese nëse do të kapnim biseda të pista midis dy adoleshentëve, pasi nga ato çfarë gjykojmë brezat e rinj kanë nisur të shthuren në masë.

Një rast i ngjashëm ka shastisur një djalë nga Dibra, i cili pa kuptuar ka hyrë në bisedë me një adoleshente nga Fieri.

Ajo i ka kërkuar djalit të lidhen e më pas ka kaluar direkt në temë duke nxehur bisedën.

Dibrani ka mbetur i shastisur nga përgjigja e saj, pasi i ka thënë se ajo duhet të mendojë të tjera gjëra më të rëndësishme se lidhjet.