SAPO KA DALË NGA DUSHI? Cardi B mbërrin në aeroport me robdeshambër dhe shapka (FOTO) – AlpeGossip
SAPO KA DALË NGA DUSHI? Cardi B mbërrin në aeroport me robdeshambër dhe shapka (FOTO)

SAPO KA DALË NGA DUSHI? Cardi B mbërrin në aeroport me robdeshambër dhe shapka (FOTO)

Të gjithë jemi dakort se aeroportet janë shumë stresues! Duhet të presësh në rradha shumë të gjatë sigurie, të presësh për valixhen, të sigurohesh që nuk ke asnjë parfum në çantë dhe të shqetësohesh gjithë kohën se nuk e ke kaluar peshën e caktuar në avion.

Duke ditur të gjitha këto, Cardi B kishte zgjedhur të shkonte në aeroport sa më rehatshëm. Reperja e “Bodak Yellow” kishte bërë zgjedhjen e duhur në veshje dhe kishte zgjedhur vetëm një robdeshambër të bardhë dhe një palë shapka.

Kjo, zonja dhe zotërinj, është i vetmi sekret që duhet të dini për aeroportet! Rehatia vjen e para, ndaj mbani shënime nga zgjedhja e reperes!