SEKS NË MËNGJES? Shihni 9 arsye pse është i rëndësishëm dhe duhet praktikuar – AlpeGossip
SEKS NË MËNGJES? Shihni 9 arsye pse është i rëndësishëm dhe duhet praktikuar

SEKS NË MËNGJES? Shihni 9 arsye pse është i rëndësishëm dhe duhet praktikuar

Seks në mëngjes? Specialistët thonë se ka disa arsye që e favorizojnë:

1. Pse jo?

Jeni të zhveshur, të eksituar dhe në shtrat – seksi në mëngjes në këtë rast duket obligativ.

2. Spontaniteti është seksi

Seksi i mëngjesit është një moment i vjedhur. Kështu që, në vend se të kaloni orë të tëra në rregullimin e flokëve, në zgjedhjen e rrobave dhe “rutinat tjera mëngjesore”, thjesht hidhuni në shtrat dhe kryeni marrëdhënie seksuale

 

3. Është i shpejtë

Meshkujt mund të befasohen kur të kuptojnë se femrat ndonjëherë nuk duan paralojë për orë të tëra, por thjesht duan të përjetojnë orgazëm. Andaj, seksi në mëngjes është i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë.

4. Do të jeni më të lumtur

Është vërtetuar se orgazma bën njerëzit që të ndihen më të qetë dhe të relaksuar. “Dita e mirë shihet në mëngjes”!

5. Do të jeni në formë më të mirë fizike

Seksi djeg më se 144 kalori për 30 minuta.

6. Do të jeni më të shëndetshëm

Një marrëdhënie e mirë seksuale ju rritë nivelin e IgA-së, një antitrup që ju ruan nga infeksionet.

7. Jeni më seksi në mëngjes

Flokë të çrregulluara dhe grimi i përshkëllirë – gjithkush duket më seksi në mëngjes.

8. Meshkujt janë më të eksituar në mëngjes

Periudha kur meshkujt janë në “majën” e eksitimit është pikërisht mëngjesi.

9. E ke gjithë ditën që ta kujtosh

Gjëja më e mirë për seksin e mëngjesit? Mund ta kujtosh pastaj gjatë gjithë ditës.