Seksi gjatë periodave është i mirë për shumë arsye, por kjo në veçanti e bën parajsë – AlpeGossip
Seksi gjatë periodave është i mirë për shumë arsye, por kjo në veçanti e bën parajsë

Seksi gjatë periodave është i mirë për shumë arsye, por kjo në veçanti e bën parajsë

Ideja e seksit gjatë periodave mund të stepë shumë prej jush, por sipas doktorëve mund të ketë shumë përfitime.

Gjinekologët në universitetin e Michiganit tregojnë se duke bërë seks gjatë ciklit, shkurtoni kohëzgjatjen e tij.
Pas çdo orgazme, mitra kontraktohet dhe me çdo kontraktim del më shpejt se ç’do dilte vetë. Prandaj do vuani edhe më pak nga dhimbjet e barkut: perfekte!

Por veç kësaj arsyeje aspak të parëndësishme, ka edhe të tjera përfitime që vijnë me seksin e periodave.

1. Lehtëson dhimbjet.

2. Nuk ka nevojë për lubrifikant.

Koment ndonjëri?

3. Do të keni lidhje më të fortë me partnerin.

Sepse nëse ndani gjakun e periodave me dikë, fare mirë mund të ndani edhe jetën apo jo?

4. Ju nxjerr jashtë zonës së rehatisë.

Nëse provoni qoftë edhe njëherë seksin gjatë periodave, do të jeni më të hapura ndaj aventurave në shtrat në vijim. Shumë gra kanë pranuar se kanë qenë të gatshme të provojnë pozicione të reja pasi kanë bërë seks gjatë periodave për herë të parë.

Burimi: The Sun