Seksologët kanë dalë në përfundimin se “Crème de a Crème” është pozicioni perfekt gjatë seksit për të nisur ditën – AlpeGossip
Seksologët kanë dalë në përfundimin se “Crème de a Crème” është pozicioni perfekt gjatë seksit për të nisur ditën

Seksologët kanë dalë në përfundimin se “Crème de a Crème” është pozicioni perfekt gjatë seksit për të nisur ditën

Jeni fansa të seksit në mëngjes?

Ekziston një pozicion që po çmend çiftet, që e kanë pagëzuar me emrin “Crème de la Crème” dhe sipas seksologëve është perfekt për t’u përjetuar mëngjeseve.

“The Sun” shpjegon se për ta realizuar, dy partnerët duhet të qëndrojnë të shtrirë në shtrat dhe si mëngjes që është, nuk kërkon shumë përpjekje.

Partnerja femër shtrihet në shtrat me duar e ngritura pas kokës dhe me gjunjët e mbledhura lart. Ndërkohë që partneri mashkull hedh njërën nga këmbët mbi kofshën e partneres femër, duke mbajtur ekulibrin me duart mbi trupin e saj.

Pra kështu do të shmangni edhe erën e gojës në orët e para të mëngjesit, por edhe do të përjetoni një kënaqësi ndryshe pa u lodhur shumë.

Dhe nëse e shihni shumë të vështirë për t’u realizuar, përdorni lubrifikant dhe githçka do të jetë më e thjeshtë.

Le të fillojë kënaqësia e ëmbëlsirave të mëngjesit!