SEZONI I XHAKETAVE/ Këto janë modelet më “cool” për sezonin e pranverës (FOTO) – AlpeGossip
SEZONI I XHAKETAVE/ Këto janë modelet më “cool” për sezonin e pranverës (FOTO)

SEZONI I XHAKETAVE/ Këto janë modelet më “cool” për sezonin e pranverës (FOTO)

Ndodhemi në sezonin e pranverës të cilin mund ta kosiderojm edhe sezonin e xhaketave. Ka ardhur koha që të shihni cilat janë modelet më “cool” dhe “trend” për 2019.

Nga ngjyrat,printet deri tek prerjet janë detajet më të rëndësishme që duhet  të keni kujdes para se të zgjidhni një xhaket.

Ja disa nga modelet që do t’ju inspirojnë për të zgjedhur se cila xhaket përshtatet me karakterin tuaj dhe është e  duhura për tu shfaqur “fashion” në pranverë.