SFIDA E VEÇANTË/ Banorët duhet të veshin kostume të personazheve të përrallave dhe të sillen si këto kafshë – AlpeGossip
SFIDA E VEÇANTË/ Banorët duhet të veshin kostume të personazheve të përrallave dhe të sillen si këto kafshë

SFIDA E VEÇANTË/ Banorët duhet të veshin kostume të personazheve të përrallave dhe të sillen si këto kafshë

Vëllai i Madh” ka sjellur një shtëpi në dhomën e grimit 4 kostume të personazheve të ndryshme të përrallave.

Ata duhet të zgjedhin nga një kostum secili dhe gjatë gjithë ditës ata duhet të sillen,të hajnë dhe të flasin si këto kafshë.

Sfida do të mbarojë kur të njoftojë “Vëllai i Madh”.