Shihni pozicionet që do ta "çmendin" partnerin tuaj në shtratë - AlpeGossip
Shihni pozicionet që do ta “çmendin” partnerin tuaj në shtratë

Shihni pozicionet që do ta “çmendin” partnerin tuaj në shtratë

Dëshironi që ta kaloni një natë të cilën do ta mbani mend për një kohë të gjatë? Atëherë provojeni sonte që të bëni marrëdhënie seksuale me partnerin tek dhoma e filmave apo kinema-dhomë. Sepse ai vend është një ndër vendet me të preferuara që meshkujt dëshirojnë të kenë marrëdhënie seksuale.
Pasi që marrëdhëniet seksuale janë edhe një përjetim i kënaqësisë shpirtërore dhe seksuale, atëherë edhe pozicionet seksuale e bëjnë më epshore marrëdhënien tuaj seksuale dhe seksi në pozicione të ndryshme, është edhe një mënyrë e mirë që të keni një jetëgjatësi të lidhjes suaj dhe kënaqësisë seksuale, sepse sa me shumë që do “zbuloni” pozicione të reja seksuale, aq më të lumtur do të jeni në lidhjen tuaj.
Pyetni partnerin tuaj se cila gjë do e bënte atë më të “çmendur” gjatë seksit,dhe jemi të bindur se padyshim që përgjigjja do të jetë tërheqja juaj seksuale.
Kaloni në përparësi duke pasur gjërat nën kontroll, por duke i lënë duar e tij të jenë të lira por duke bërë atë që juve ju ndez më shumë. Po ashtu partneri juaj dëshiron që ta shoh trupin tuaj lakuriq, kështu që jepni një show partnerit tuaj.

Preferenca tjetër seksuale që meshkujt pëlqejnë është roli i tyre i misionarit, rol me të cilin partneri dëshiron të jetë udhëheqës dhe që të ketë nën kontroll çdo gjë gjatë aktit seksual. Po ashtu kjo është një gjë e mirë ngase partneri do bëjë gjëra të cilat atë do e ndezin më shumë. Në këtë rast do mësoni nga partneri se cilat janë preferencat e tij, po ashtu roli i misionarit do ta bëjë atë që të ndihet me dominues dhe të ketë një vetëkënaqësi.

Roli i partneres së “çmendur” është një gjë që meshkujt pëlqejnë gjithashtu. Kjo i jep mundësi atij që të ketë rolin dominues dhe të ketë gjërat nën kontrollin e saj.

Për dallim nga “doggy style”, kjo preferencë seksuale bëhet duke pasur kontaktin me sy me partnerin pothuajse gjatë gjithë kohës, kështu që gjatë gjithë kohës do keni nën “vëzhgim” mimikat e partnerit tuaj dhe do vëreni se ai është duke u “çmendur” nga mënyra e udhëheqjes suaj gjatë seksit.

“Doggy style” për shumë meshkuj është një ndër mënyrat më të mira për ta arritur kënaqësinë seksuale…meshkujt do ta ndiejnë vetën sikur janë mbretër të seksit. Megjithatë ka raste kur një numër i femrave nuk preferojnë të kenë marrëdhënie seksuale, prandaj kjo duhet të bëhet në pajtim me të dy partnerët, në mënyrë që të dytë të ndahen të kënaqur.

Një tjetër mënyrë e marrëdhënieve seksuale është edhe mënyra në këmbë. Kjo arrihet kur të dy partnerët kryejnë aktin seksual në këmbë apo duke u mbështetur për muri. Kjo është një mënyrë tjetër shume e preferuar ngase për dallim prej rasteve kur partnerët janë shtrirë, seksi në këmbë ofron kënaqësinë më të madhe, ngase vetë mënyra e qëndrimit në këmbë do bëjë që partnerja të ndiejë me shumë kënaqësinë seksuale.

Këto janë disa nga pozicionet seksuale që meshkujt pëlqejnë dhe këto do t’i bëjnë që ata të ndihen sikur të “çmendur” gjatë marrëdhënies seksuale.