Shiko si argëtohen Lori dhe Sara në koncertin e Alban Skënderajt (VIDEO) – AlpeGossip
Shiko si argëtohen Lori dhe Sara në koncertin e Alban Skënderajt (VIDEO)

Shiko si argëtohen Lori dhe Sara në koncertin e Alban Skënderajt (VIDEO)

Ato të dyja kalojnë shpesh kohë në shoqërinë e njëra-tjetrës.

E fundit që i bëri bashkë motrat Hoxha ishte koncerti i zhvilluar sot i Alban Skënderajt. Të ulura në rreshtin e parë, Lori, Sara dhe mikesha e tyre duket se kanë kaluar mjaft bukur. Kishte edhe momente kur vajzat këndonin bashkë me Albanin duke treguar kështu se ishin disa nga fanset e shumta të tij.