Shkaku i një lodre seksuale evakuohet Aeroporti i Berlinit – AlpeGossip
Shkaku i një lodre seksuale evakuohet Aeroporti i Berlinit

Shkaku i një lodre seksuale evakuohet Aeroporti i Berlinit

Aeroporti i Berlinit është evokuar për një orë, për shkak të një gabimi q2ë kishte ndodhur gjatë kontrollit të valigjeve. Kontrolla kishte ngatërruar lodrën seksuale me një grandë.
Pronari thotë se oficerët e armatosur me armë automatike u hodhën rreth tij. Por e qeshura ndodhi kur skuadra e bombës e kuptoi se pajisja ishte një lodër seksuale

‘Zbulimi’ rezultoi në mbylljen pjesërisht të një terminali të zënë për një orë.

Megjithatë, pas një ore, autoritetet kuptuan se objekti ishte në fakt një pajisje kënaqësie.

Sipas RT, pronari shkroi në mediat sociale: “Kur mbërrita, terminali ishte duke u evakuar. U afrova tenjë oficer policie dhe i thashë se më duhej të kontrolloja çantën time me mbajtësit e bagazheve”