Shkon të punojë në ndërtim, shqiptari “shqyen sytë” kur sheh çiftin duke kryer marrëdhënie (FOTO) – AlpeGossip
Shkon të punojë në ndërtim, shqiptari “shqyen sytë” kur sheh çiftin duke kryer marrëdhënie (FOTO)

Shkon të punojë në ndërtim, shqiptari “shqyen sytë” kur sheh çiftin duke kryer marrëdhënie (FOTO)

Një djalë shqiptar i cili jeton prej vitesh në Londër duke siguruar jetesën si punëtor në ndërtim, mbeti pa fjalë ditën e sotme kur bashkë me shokët e tij të punës shkuan në punë në ndërtimin e një pallati.
Përballë tyre u shfaq një pamje e pazakontë. Një çift në pallatin përballë, kishin hapur perdet dhe po kryenin fort marrëdhënie në mes të ditës pa e vrarë mendjen se përballë mund të kishte njerëz.

Të gjithë punëtorët lanë punën dhe nxituan të shihnin skenën ku sigurisht mjaft prej tyre nxorrën edhe kamerat.

Vetëm pas shume çastesh dhe brohorimash të punëtorëve, çifti e kuptoi se po shiheshin dhe nxitoi të mbyllte perdet. Dhe normal që shqiptarit nuk mund ti shpëtonte ky rast për ta ndarë me bashkëkomësit e tij.