SHKRUAN EMRIN E SAJ NË “GOOGLE” DHE HABITET / Ja çfarë i del para Anna Likës (FOTO) – AlpeGossip
SHKRUAN EMRIN E SAJ NË “GOOGLE” DHE HABITET / Ja çfarë i del para Anna Likës (FOTO)

SHKRUAN EMRIN E SAJ NË “GOOGLE” DHE HABITET / Ja çfarë i del para Anna Likës (FOTO)

Ditët e sotme teknologjia ka thyer barrierat e kohës dhe distancës.

Mjafton një klikim në Google, që aktualisht është një nga motorët më potencial të gjenerimit të informacionit dhe mund të kemi çdo informacion në kohë reale për personat e famshëm.

Të njëjtë gjë ka vendosur të bëjë dhe Ana Lika nga kurioziteti. Ajo ka vendosur ti bëjë “search” emrit të saj po ja çfarë i kanë parë sytë.

“Ok e kuptoj interesimin per 1)instagramin, 2)biografin, 3)wikipedia(që nuk kam), Po që të kërkonin për moshën dhe të dashurin këtë se prisja”, shkruan Ana në postimin e saj publik në Instastory.