SHPLODHJA PAS DASMËS/ Lori dhe mikeshat e saj shprehin dëshirat në Romë – AlpeGossip
SHPLODHJA PAS DASMËS/ Lori dhe mikeshat e saj shprehin dëshirat në Romë

SHPLODHJA PAS DASMËS/ Lori dhe mikeshat e saj shprehin dëshirat në Romë

Duket se “Dasma e Vitit” ka mbaruar dhe të gjithë po i kthehen rutinës së tyre të përditshme. Por kjo gjë nuk vlen për Lori Hoxhën dhe dy shoqet e saj të ngushta Anxhelën dhe Sonelën.

Vajzat duket se u janë rikthyer pushimeve pasi ato ndodhen në Romë.

Ku ka më mirë se pas një dasme përrallore si ajo e Sarës dhe Ledionit të vazhdosh pushimet e tua me shoqërinë?