NJË ÇIFT I RI NË “BIB GROTHER”? Banorët ngrenë dolli për… (VIDEO) – AlpeGossip
NJË ÇIFT I RI NË “BIB GROTHER”? Banorët ngrenë dolli për… (VIDEO)

NJË ÇIFT I RI NË “BIB GROTHER”? Banorët ngrenë dolli për… (VIDEO)

Banorët mbrëmë kanë shijuar një darkë të gjithë së bashku duke lënë pas konfliktet dhe keqkuptimet.

Të gjithë banorët kanë shijuar ushqimin e përgatitur nga shefat dhe janë argëtuar në praninë e njëri-tjetrit.

Nuk mungojnë dollitë e ngritura, ku ishte Donaldi ai që kërkoj që ata të ngrenë një dolli për Pajtimin dhe Sarën.

Që kur hyri në shtëpi Pajtimi, Sara është parë shumë e afruar me të, ku mendohet se mes tyre do të lindë një romacë.

Mbetet për të parë nëse Dj Pm dhe Sara do të jenë çifti i parë në Big Brother Vip.

 

VIDEO