“SHUMË ANKESA KANË”/ Banorët komentojnë sjelljen e konkurentëve të rinj – AlpeGossip
“SHUMË ANKESA KANË”/ Banorët komentojnë sjelljen e konkurentëve të rinj

“SHUMË ANKESA KANË”/ Banorët komentojnë sjelljen e konkurentëve të rinj

Banorët duket se nuk po ndihen rehat me hyrjet e reja.

Einxhel, Dagz dhe Monika teksa ndodhen në oborr kanë komentuar ardhjen e 5 banorëve të rinj.

‘’Këta banorët e rinj si shumë ankesa kanë, edhe dritat filluan të komentonin’’,- tha Einxhel.

Monika dhe Dagz ishin në të njëjtën mendje teksa shtuan: Unë nuk kam nerva, me 5 banorët e rinj zëre se po fillojmë nga e para. Janë totalisht të panjohur.