“Si do e ndash pasurinë me fëmijët”, flet Samir Mane: Është herët akoma, por di që njëri nga ata do… – AlpeGossip
“Si do e ndash pasurinë me fëmijët”, flet Samir Mane: Është herët akoma, por di që njëri nga ata do…

“Si do e ndash pasurinë me fëmijët”, flet Samir Mane: Është herët akoma, por di që njëri nga ata do…

I ftuar i programit “Në Kurthin e Piter Panit”, Samir Manes iu desh t`u përgjigjej fëmijëve shumë herë për paratë e tij, pronat, shtëpinë dhe ndarjen e pasurisë.

“Ti ke katër fëmijë, si do ta ndash pasurinë mes tyre”, e pyeti një nga fëmijët.

Akoma e kam pasurinë për vete, por në një të ardhme do t’ua ndaj. Është akoma herët. Unë di vetëm që njëri nga fëmijët e mi do që një pjesë të pasurisë së tij ta dhuroj për bamirësi“, tha Samiri me krenari.