Si ta çmendësh një mashkull/ Preke në këto tre vende (FOTO) – AlpeGossip
Si ta çmendësh një mashkull/ Preke në këto tre vende (FOTO)

Si ta çmendësh një mashkull/ Preke në këto tre vende (FOTO)

Është gjithnjë intriguese të dish më shumë rreth metodave për të bërë për vete partnerin, fundja të gjithë duan të kalojnë sa më mirë në intimitet duke i bërë ato çaste të paharrueshme.

Nëse doni t’i jepni diçka të veçantë dhe të fortë partnerit tuaj, mësoni këto tre pika përmes të cilave rrjedh kënaqësia, sigurisht përveç organit gjenital.

Ekzistojnë edhe pika tjera përveç penisit, ku fshihet kënaqësia shpërthyese dhe ato tre vende duhet t’i eksploroni tek partneri juaj.

Testikujt
Testikujt shpesh neglizhohen ose harrohen gjatë predispozimit seksual. Megjithatë, ata janë shumë të ndjeshëm dhe duke prekur ju mund të nxehni me të vërtetë një partner. Por jini shumë të kujdesshëm! Ju duhet të jeni shumë të butë, sepse çdo pak presion mund të jetë shumë e dhimbshme.

Perineumi
Perineum ose i quajtur edhe “pika G-pika te mashkulli” është zonën midis anusit dhe testiseve. Masazh i kësaj pjese është quajtur edhe “masazh i tërthortë i prostatës”, sepse ajo është aq invazive e prostatës nga jashtë. Masazhja funksionon më mirë kur një partner shtrihet në shpinë.

Frenulum
Frenulum është një pjesë që lidh pjesën e poshtme të kafkës me lëkurën. Është një vend i pasur me shumë mbaresa nervore dhe është shumë i ndjeshëm.