Si të keni buzë të kuqe perfekte në 5 hapa (FOTO) - AlpeGossip
Si të keni buzë të kuqe perfekte në 5 hapa (FOTO)

Si të keni buzë të kuqe perfekte në 5 hapa (FOTO)

Një rezultat i mire vjen gjithmonë si pasoje e praktikes se shumte për këtë arsye mos u zhgënjeni nëse nuk arrini te bëni ne një aplikim perfekt qe me herën e pare.
Grimi është një art dhe akoma me shume nëse behet fjale për ngjyra te bukura por te vështira siç e kuqja. Për te pasur buze te kuqe ne mënyrë perfekte me pare ju duhet te ndiqni 5 hapa te thjeshte dhe te keni shume durim. Një rezultat i mire vjen gjithmonë si pasoje e praktikes se shumte për këtë arsye mos u zhgënjeni nëse nuk arrini te bëni ne një aplikim perfekt qe me herën e pare.

1. Hapi i pare, Para se te filloni te lyeni buzët me pare duhet te evitoni qe te keni buze jo te hidratuara kështu është me mire qe fillimisht te aplikoni një eksfoliant me një furçe te vogël ne mënyrë delikate. Me pas aplikoni një krem hidratues apo një primer për buze ne mënyrë qe ngjyra te qëndrojë me gjate.

2. Hapi i dyte. Me një laps ne te njëjtin tonalitetet me buzëkuqin bëni një konture rreth buzëve duke bere kujdes te mos dilni shume janë tyre. Ky hap do t’ju shërbejë si një guide kur te aplikoni buzëkuqin.

3. Hapi i trete. Me një furçe merrni pak buzëkuq dhe filloni te mbushni sipërfaqen e buzëve pak e nga pak. Përpiquni te mos dilni nga vija e buzëve qe keni krijuar me pare me laps. Ne këtë hap do t’ju duhet te bëni disi kujdes ne mënyrë qe ta aplikoni sa me bukur buzëkuqin.