Si t’i mbajmë flokët bukur dhe me stil gjatë verës (FOTO) - AlpeGossip
Si t’i mbajmë flokët bukur dhe me stil gjatë verës (FOTO)

Si t’i mbajmë flokët bukur dhe me stil gjatë verës (FOTO)

Ndryshe nga ne, për flokët stina e verës nuk është stina e saj e preferuar. Kjo me të drejtë pasi ato janë të ekspozuar shumë gjatë diellit dhe kanë më shumë mundësi që të digjen dhe të humbasin shkëlqimin e tyre.

Por kur floket nuk janë në ditët e tyre më të mira edhe ne nuk na pëlqen dhe nuk ndihemi mirë. Kështu që duhet t’iu kushtojmë rëndësinë e duhur gjatë verës dhe një ndër gjërat që duhet të kemi parasysh janë aksesorët e flokëve, që shumica mund t’i konsiderojnë thjesht për t’i bërë të duken ato bukur dhe me stil. Qëllimi i tyre nuk është vetëm kjo, pasi ato mund t’i ruajnë nga nxehtësia gjithashtu dhe për këtë e kam fjalën për shallet e vegjël që mund ti përshtasësh. Si me flokët topuz, të kapur bisht apo edhe lëshuar shalli do t’ju jap një pamje sharmante por edhe klas.

Shihni fotot për t’u inspiruar më shumë: