SITUATË E PAZAKONTË/ 33-vjeçarit i nxjerrin nga barku 122 gozhdë – AlpeGossip
SITUATË E PAZAKONTË/ 33-vjeçarit i nxjerrin nga barku 122 gozhdë

SITUATË E PAZAKONTË/ 33-vjeçarit i nxjerrin nga barku 122 gozhdë

Mjekët në kryeqytetin etopian Addis Abeba janë përballur me një situatë të pazakontë. Një pacient 33-vjeçar që vuan nga sëmundje mendore kishte konsumuar 122 gozhdë rreth 10 cm, kruajtëse dhëmbësh dhe pjesë xhami të thyer.

“Pacienti ka vuajtur nga sëmundjet mendore për 10 vitet e fundit dhe ndaloi marrjen e ilaçeve para dy vitesh e filloi të konsumonte objekte të ndryshme. Mendoj se ai ka konsumuar sendet me ndihmën e ujit, por ai është një me fat që ato objekte të mprehta nuk e kanë prerë stomakun e tij, pasi mund t’i shkaktonin infeksione të rënda, madje edhe vdekje”, tha kirurgu për AFP.

Operacioni zgjati dy orë e gjysmë. Kirurgu shtoi se pacienti ishte duke u rikuperuar.