Soni Malaj djeg New York-un, publikohen pamjet e nxehta – AlpeGossip
Soni Malaj djeg New York-un, publikohen pamjet e nxehta

Soni Malaj djeg New York-un, publikohen pamjet e nxehta

Këngëtarja Soni Malaj ka mbajtur në New York një koncert ku duket qartë se situata ka qenë shpërthyese.
Sonin nuk e kishim parë asnjëherë më parë kaq në formë dhe aktive. Edhe pse më parë ajo ka treguar aftësi të mira në kërcim këtë herë duket se ja ka dalë më së miri të elektrizojë skenën.

Dhe ajo që nuk mbetet jashtë vëmendjes është trupi i saj prej balerine. Qartë duket se mundi i ushtrimit sistematik në palestër nuk ka shkuar kot dhe tashmë ajo ka një trup të adhurueshëm.