SOT BLOGERE DHE MODERATORE/ Por ja cila ka qenë puna e parë e Sara Berishës – AlpeGossip
SOT BLOGERE DHE MODERATORE/ Por ja cila ka qenë puna e parë e Sara Berishës

SOT BLOGERE DHE MODERATORE/ Por ja cila ka qenë puna e parë e Sara Berishës

Blogerja dhe moderatorja Sara Berisha ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku këta të fundit i kanë bërë pyetje nga më të ndryshmet.

Sot blogere dhe moderatore, por ja cila ka qenë puna e parë e Sara

Një prej tyre është interesuar të dijë punën e saj të parë dhe Sara nuk ia ka kursyer një përgjigje. Ajo ka treguar se ka punuar në një exchange për tre muaj vere.

Sot blogere dhe moderatore, por ja cila ka qenë puna e parë e Sara

“Kam punuar për herë të parë në një exchange për tre muaj vere. Prisja klientët që paguanin ujin, dritat, internetin”, ështëë përgjigjur blogerja.

Sot blogere dhe moderatore, por ja cila ka qenë puna e parë e Sara

Sot blogere dhe moderatore, por ja cila ka qenë puna e parë e Sara

Sot blogere dhe moderatore, por ja cila ka qenë puna e parë e Sara