LIDHJA E TYRE ËSHTË E KONSOLIDUAR/ Por ja cilin pjesëtar të familjes së PM-së Sara nuk e ka takuar ende – AlpeGossip
LIDHJA E TYRE ËSHTË E KONSOLIDUAR/ Por ja cilin pjesëtar të familjes së PM-së Sara nuk e ka takuar ende

LIDHJA E TYRE ËSHTË E KONSOLIDUAR/ Por ja cilin pjesëtar të familjes së PM-së Sara nuk e ka takuar ende

Ndryshe nga Dagz dhe Einxhel, PM dhe Sara janë më të rezervuar rreth jetës së tyre private. Megjithatë, në një “ask” të bërë së fundmi, blogerja ka treguar se lidhja e tyre është bërë familjare.

Lidhja e tyre është e konsoliduar, por ja cilin pjesëtar të

“Si janë raportet e tua me familjen e Dj PM?”, i ka shkruar një ndjekës. Sara ka zbuluar se raportet janë shumë të mira dhe se i ka takuar të gjithë përveç motrës së vogël të PM.

Lidhja e tyre është e konsoliduar, por ja cilin pjesëtar të

“I kemi raportet shumë të mira. I kam takuar të gjithë në fakt përvec motrës së vogël”, i është përgjigjur ajo.

Lidhja e tyre është e konsoliduar, por ja cilin pjesëtar të