STUDIMI I FRIKSHËM/ Kujdes nga njerëzit që e pijnë kafen kështu… - AlpeGossip
STUDIMI I FRIKSHËM/ Kujdes nga njerëzit që e pijnë kafen kështu…

STUDIMI I FRIKSHËM/ Kujdes nga njerëzit që e pijnë kafen kështu…

Pirja e kafesë në mëngjes është një zakon për shumë njerëz. Aq sa shumë prej nesh nuk mund të bëjmë asgjë pa pirë kafen më parë.Sipas një studimi austriak, preferenca e kafesë ka lidhje me karakteristika të caktuara psikologjike.Kështu, sipas studimit, personat që pëlqejnë kafe të ëmbël zakonisht janë miqësorë dhe të sjellshëm.

Nëse ju jeni një njeri që pëlqeni të konsumoni kafen e hidhur, pra kafen e pastër, bazuar në rezultatet e studimit, këtë kafe më së shumti e kanë pëlqyer njerëzit me tendenca të psikopatëve dhe sadistët.