"SUPER GIRLS" Rita Ora bashkëpunim me Bebe Rexhën, Cardi B dhe Charlie XCX! - AlpeGossip
“SUPER GIRLS” Rita Ora bashkëpunim me Bebe Rexhën, Cardi B dhe Charlie XCX!

“SUPER GIRLS” Rita Ora bashkëpunim me Bebe Rexhën, Cardi B dhe Charlie XCX!

Rita Ora në bashkëpunim me Bebe Rexhën, Cardi B dhe Charlie XCX për projektin më të ri “Girls”.

Ky projekt do të realizohet mes një grupi shumë feminist dhe femrave më të fuqishme tash për tash në muzikën dhe këtë industri.

Kjo sipas Ritës është një ëndërr e kahmotshme dhe tashmë është duke u xhiruar videoklipi i këtij projekti.

Ndryshe, ky pritet të jetë bashkëpunimi më i madh i viteve të fundit