“TA PLAS MIKROFONIN…”/ Dalin pamjet e përplasjes mes Brunos dhe Hysenit në prapaskenë – AlpeGossip
“TA PLAS MIKROFONIN…”/ Dalin pamjet e përplasjes mes Brunos dhe Hysenit në prapaskenë

“TA PLAS MIKROFONIN…”/ Dalin pamjet e përplasjes mes Brunos dhe Hysenit në prapaskenë

Një debat i ashpër ka ndodhur mes Hysenit dhe Brunos gjatë publicitetit të puntatës të ditës së hënë.

Pasi Bruno tha se Mikela ka qenë e vetmja që i ka folur se nuk ka qenë mirë, ndërhyri Alvisa duke i thënë se kishin folur me mesazhe po si ka kthyer përgjigje.

Pas kësaj, nisi përplasja e ashpër mes dy djemve. “Ta plas mikrofonin në kokë”, më tha mua, dëgjohej duke thënë Bruno teksa djemtë e tjerë përpiqeshin të mbanin konkurrentët që të mos kishte përplasje fizike.

Më pas, të ty shkuan në prapaskenë dhe Hyseni i përsëriste Brunos: “Mos më bëj mua skena, kaq po të them.”

“Ta plas mikrofonin në kokë”/ Dalin pamjet e“Ta plas mikrofonin në kokë”/ Dalin pamjet e“Ta plas mikrofonin në kokë”/ Dalin pamjet e“Ta plas mikrofonin në kokë”/ Dalin pamjet e“Ta plas mikrofonin në kokë”/ Dalin pamjet e