Të dyja provokuese dhe fanse të jetës së natës , çfarë e lidh Gentën dhe Marinën? (VIDEO) – AlpeGossip
Të dyja provokuese dhe fanse të jetës së natës , çfarë e lidh Gentën dhe Marinën? (VIDEO)

Të dyja provokuese dhe fanse të jetës së natës , çfarë e lidh Gentën dhe Marinën? (VIDEO)

Genta e Big Brother u rikthye në media pas disa fotove jo të përshtatshme të saj qe qarkulluan në rrjete sociale disa vite më parë.

Por po të hapesh Instagramin e saj, mund të kuptosh që Genta ka shoqëri edhe me vajzën e Eli Farës, Marinën.

Vajzat janë parë në shoqërinë e njëra tjetrës dhe duket se gjërat që i bashkojnë janë jeta e natës dhe rrethi shoqëror.

Që të dyja njihen për fotot tepër provokuese, lookun e rënduar dhe veshjet më shumë bujare sec duhet.

A post shared by Genta.91 (@genta.91) on