TË GJITHË E DINIM GABIM/ Ja si duhet ta përdorni deordorantin dhe kur – AlpeGossip
TË GJITHË E DINIM GABIM/ Ja si duhet ta përdorni deordorantin dhe kur

TË GJITHË E DINIM GABIM/ Ja si duhet ta përdorni deordorantin dhe kur

Me siguri edhe ju, si edhe shumica e njerëzve, dezodoransin e nxirrni  në mëngjes, pas dushit, apo para se të visheni. E po është gabim!
Kështu rrezikoni të djersini shumë. Dhe këtë mund ta ndryshoni vetëm nëse e lexoni këtë udhëzim

Në shumicën e antiprespiranteve të forta shkruan që do të duhej ta hidhni  në mbrëmje, para se të flini gjumë.

Pra, bëni dush, nxirreni deodorantin dhe shtrijuni në krevat, ndërkaq në mëngjes mos nxirrni asgjë dhe vetëm vazhdoni rutinën tuaj ditore.

Mbase kjo ju tingëllon e pashpjegueshme, mirëpo pikërisht është shumë logjike.

Funksioni i antiprespriantit është mbyllja e poreve nëpër të cilat dalin djersët, dhe kështu pengon djersitjen.

Nëse e përdorni në mëngjes, është më se e sigurt që do të filloni të djersini para se të filloni punën.

Do të duhej të dini që kjo vlen vetëm për antiprespriantet, jo edhe për dezodorantet e zakonshme.