“TË KETË TË PASME DHE…”/ Kur vjen puna tek vajzat, binjakët e Al Pazar kanë shije të ndryshme – AlpeGossip
“TË KETË TË PASME DHE…”/ Kur vjen puna tek vajzat, binjakët e Al Pazar kanë shije të ndryshme

“TË KETË TË PASME DHE…”/ Kur vjen puna tek vajzat, binjakët e Al Pazar kanë shije të ndryshme

moment e shpesh kanëedhe parandenja të njëjta.

Romeo dhe Donald Veshaj, dy binjakët e “Al Pazar” ashtu siç janë të ngjashëm me njëri-tjetrin kanë edxhe disa gjëra që i ndajnë; për shembull karakteristikat që i tërheqin tek vajzat.

Të ftuar këtë të shtunë në “Thumb” ata kanë rrëfyer se pëlqejnë dhe tërhiqen nga vajza të ndryshme.

Donaldi: “Mua më pëlqen thjesht të jetë bukur, të jetë goc e paraqitshme, ti ketë këto në vend, ti ketë në vend(të pasmet), dy sy të bukur, një shikim që të jetë ok, buzët e bukura.”

Romeo: Unë jam tek brunet, t’i ketë dy pare mend në kokë, t’i ketë dy plane për jetën e saj, ku është pse zgjohet si zgjohet…”

Por pavarësisht detajeve sipërfaqësore, të dy vlerëssonin tek vajzat intelektin