TË MAHNITSHME/ 7 llojet e xhaketave që realisht po bëjnë namin në internet - AlpeGossip
TË MAHNITSHME/ 7 llojet e xhaketave që realisht po bëjnë namin në internet

TË MAHNITSHME/ 7 llojet e xhaketave që realisht po bëjnë namin në internet

Për të ditur çfarë është trendy e çfarë jo, tashmë mjaftojmë të bëjmë një veprim fare të vogël: një klikim në internet.

Ëhë, kaq mjafton! Ato po bëjnë namin në internet dhe me siguri do marroseni pas tyre.

Ju ftojmë që t’ju hidhni një sy fotove të mëposhtme dhe pse jo, tregojuani edhe mikeshave tuaja!

Xhaketë me ngjyrë të zbehtë

Xhaketë “Miu Miu”

 

Xhaketë josimetrike

Xhaketë jeshile

Print leopardi

Xhaketë oversize

Nëse po prisni të shikoni të 7-ën, e patë njëherë. Është ajo në krye të artikullit! Fantastike, apo jo?