“TË PËRGJËROHEM…”/ Pas xhesteve të pahijshme ndaj Iglit, Monika pendohet dhe i kërkon falje – AlpeGossip
“TË PËRGJËROHEM…”/ Pas xhesteve të pahijshme ndaj Iglit, Monika pendohet dhe i kërkon falje

“TË PËRGJËROHEM…”/ Pas xhesteve të pahijshme ndaj Iglit, Monika pendohet dhe i kërkon falje

Gjatë spektaklit të mbrëmshëm u vendos një klip ku tregonte për qëndrimin e këtyre ditëve të Iglit.

Në atë klip disa banorë kishin shprehur mendimin e tyre në lidhje me Iglin,ku Monika ishte një ndër to duke e bërë Iglin të ndihet keq në lidhje me ca xheste që nuk ishin aspak te hijëshme.

Duket që Igli nuk i ndie aspak mirë duke mos i folur fare aktores.

Ajo i kërkon atij të flisnin 10 minuta duke u pëpjekur që ta sqaronte keqkuptimin,por Igli i prekur i thotë: Ti thjesht nuk e kupton dot cfarë ke bërë.

Monika nga ana tjetër i kërkon falje dhe i thot nuk donte që të mërziste askënd.

“Të përgjërohem,të kërkoj falje.Unë kam një vajzë dhe jap gjithçka që ti të më besosh.Ti je tjetër gjë për mua në sytë e mi dhe unë kurrë nuk lëndoj njeri”,-thot ajo.

Igli edhe pse i prekur e pranoi ndjesën e Monikës duke i thënë që kur të dilnin nga shtëpia do pinin dhe një kafe sëbashku.