Të reja nga Amerika! Dy artistët bëhen bashkë dhe diçka po paralajmërojnë… (FOTO) – AlpeGossip
Të reja nga Amerika! Dy artistët bëhen bashkë dhe diçka po paralajmërojnë… (FOTO)

Të reja nga Amerika! Dy artistët bëhen bashkë dhe diçka po paralajmërojnë… (FOTO)

Diçka po kurdiset andej nga Amerika. Shpëtim Saraçi dhe Vedat Ademi e kanë gjetur njëri-tjetrin dhe në majë të Amerikës dhe po përgatisin diçka. Mbase ashtu na hodhën kot një fjalë. Po ne aq duam. Se dhe këngë kemi plot, po s’ka si ato prej vërteti.

E meqë Vedati e tha, ku ka zë s’është pa gjë.