“TË SHOHIM ÇDO DITË…”/ Arjola Demiri surprizohet nga “Vëllai i Madh”, merr letrën emocionuese nga e motra – AlpeGossip
“TË SHOHIM ÇDO DITË…”/ Arjola Demiri surprizohet nga “Vëllai i Madh”, merr letrën emocionuese nga e motra

“TË SHOHIM ÇDO DITË…”/ Arjola Demiri surprizohet nga “Vëllai i Madh”, merr letrën emocionuese nga e motra

Arjola Demiri, në këto tri ditë të para të Big Brother Vip, është shfaqur e trishtuar për faktin se ka qëndruar larg dhe pa folur me fëmijët e saj.
Vëllai i madh ka vendosur që sonte ti bëj një surprizë.

Dëgjon letrën që i ka shkruajtur motra.

Teksa i flet për fëmijtët e saj.
“Të shohim çdo ditë nga mëngjesi në darkë, e tani do çmallemi më shumë me ty, janë disa nga fjalët që i la shkruar motra.

Në fund ajo e ka mbyllur” Latife të dua shumë”.