TEKNIKA SUPER E VEÇANTË/ Ky parukier përdor shpata dhe flakë për të prerë flokët (VIDEO) – AlpeGossip
TEKNIKA SUPER E VEÇANTË/ Ky parukier përdor shpata dhe flakë për të prerë flokët (VIDEO)

TEKNIKA SUPER E VEÇANTË/ Ky parukier përdor shpata dhe flakë për të prerë flokët (VIDEO)

Alberto Olmedo është një nga parukierët me emër  në Madrid, të cilët përdorin një teknikë të veçantë për të prerë flokët.

Ai ka përdorur shpatat dhe flakët për të prerë flokët e klientëve të tyre. Biznesi i tij unik që ai drejton në këtë mënyrë ka tërhequr vëmendjen e shumë njerëzve.

Gjithashtu ka përdorur kthetra metalike për të përfunduar procesin e prerjes së flokëve.

Është kundër përdorimit të gërshërëve duke thënë se qëllimi i tij i dëshiruar nuk arrihet me përdorimin e gërshërëve.

Alberto Olmedo ka qenë në profesionin e prerjes së flokëve për 30 vjet.