THYERJE E PËRSËRITUR E RREGULLAVE/ Ç’do të ndodhë me banorët që komunikojnë me kode? – AlpeGossip
THYERJE E PËRSËRITUR E RREGULLAVE/ Ç’do të ndodhë me banorët që komunikojnë me kode?

THYERJE E PËRSËRITUR E RREGULLAVE/ Ç’do të ndodhë me banorët që komunikojnë me kode?

Gjatë javës janë thyer për të disatën herë rregullat e ‘’Vëllait të Madh’’.

Banorët, kryesisht Iliri dhe Monika kanë komunikuar me kode dhe shenja lidhur me planifikimin e nominimeve apo edhe strategji të lojës.

Të komunikosh me kode, pëshpërima dhe shenja është rresptësisht e ndaluar në këtë format.

Transparenca e publikut është parësore në këtë lloj produksioni dhe si e tillë banorët duhet të jenë shumë të kujdesshëm gjatë bashkëjetesës me njëri-tjetrin.

Banorët ndoqën një klip me përmbledhje nga momentet kur rregullat janë thyer dhe më pas kanë nisur diskutimet me njëri-tjetrin.