AKUZA TË VAZHDUESHME PËR PRODUKSIONIN? Ja si përgjigjet Monika Lubonja – AlpeGossip
AKUZA TË VAZHDUESHME PËR PRODUKSIONIN? Ja si përgjigjet Monika Lubonja

AKUZA TË VAZHDUESHME PËR PRODUKSIONIN? Ja si përgjigjet Monika Lubonja

Monika Lubonja është përgjigjur rreth akuzave të vazhdueshme që ka bërë për produksionin e Big Brother Albania.

Mbrëmjen e sotme, Monika u shpreh se ka bërë thjesht një analizë dhe ndihet shumë mirë që është pjesë e formatit.

Monika: Kam bërë një analizë. Nuk e kam pasur fare për produksionin. Ka qenë thjesht analizë dhe nuk mendoj se duhet të shikohet si një gjë… Përkundrazi, kam shumë respekt për produksionin. Kështu është natyra ime e hapur. Absolutisht kam shumë respekt dhe ndihem shumë mirë që më keni bërë ftesë e më keni sjellë këtu.