“TI NUK DO BËHESH KURRË NJERI”/ Ermal Mamaqit “s’i del e keqja” nga mësuesja e klasës së I: Mësoj të tjerët se si të bëjnë sukses… – AlpeGossip
“TI NUK DO BËHESH KURRË NJERI”/ Ermal Mamaqit “s’i del e keqja” nga mësuesja e klasës së I: Mësoj të tjerët se si të bëjnë sukses…

“TI NUK DO BËHESH KURRË NJERI”/ Ermal Mamaqit “s’i del e keqja” nga mësuesja e klasës së I: Mësoj të tjerët se si të bëjnë sukses…

Emral Mamaqin ndër vite e kemi parë në dimensione të ndryshme. Ai ka qenë aktor humori, këngëtar, aktor dhe moderator e së fundmi është shndërruar në një folës motivues për njerëzit.

VIDEO

Për festën e 1 qershorit, ai ka publikuar një video ku i drejtohet mësueses së klasës së parë, që i tërhiqte vëmendjen pasi nuk ishte mirë me mësime.

Mamaqi thotë se ai tashmë ka 200 punëtorë, 9 kompani dhe i mëson njerëzve si të bëjnë sukses.