TJETËR RRENG PËR ARDITIN/ Ilir Shaqiri i FSHEH… – AlpeGossip
TJETËR RRENG PËR ARDITIN/ Ilir Shaqiri i FSHEH…

TJETËR RRENG PËR ARDITIN/ Ilir Shaqiri i FSHEH…

Prej disa ditësh tashmë, Arditi është kthyer në një tabelë qitjeje për shumë prej konkurentëve të cilët nuk janë kuryser që t’i adresojnë atij batuta apo të programojnë për të rrengje të ndryshme.

E tillë ishte dhe mbrëmja e djeshme teksa Beniada i lagu krevatin dopio, krevat të cilin ajo e ndante me të që prej 10 ditësh.

Pas këtij veprimi i cili shkaktoi shumë të qeshura, ishte edhe Iliri ai i cili i vendosi t’i ‘’vidhte’’ atij çarçafët e krevatit.

Duket se për Arditin nuk ka asnjë minutë pushim dhe se që këtëj e tutje duhet të jetë shumë i vëmëndshëm për rregjnet e tjera që banorët mund të kenë planifikuar për të.