TRE FOTO/ Klea tregon si ndryshon marrëdhënia me kalimin e kohës dhe çiftet bien dakord – AlpeGossip
TRE FOTO/ Klea tregon si ndryshon marrëdhënia me kalimin e kohës dhe çiftet bien dakord

TRE FOTO/ Klea tregon si ndryshon marrëdhënia me kalimin e kohës dhe çiftet bien dakord

Marrëdhënia midis partnerëve ndryshon me kalimin e kohës dhe për këtë të gjithë çiftet bien dakord. Pak a shumë një situatë të njëjtë përshkroi edhe Klea Huta përmes 3 fotove të postuara në Instagram.

 

Situata 1: Në fillim të lidhjes, jeni të sjellshëm me njëri-tjetrin dhe teksa darkoni bashkë nuk e keni problem të ndani ushqimin (lexo: bëni sikur s’e keni).

Sigurisht që pas disa kohësh, ai/ajo bën mirë të mos guxojë të hajë ëmbëlsirën tuaj.

 

Situata 2: Në fillim të lidhjes, gjërat ecin normalisht dhe gjithkush ka privatësinë e tij, por jo për shumë gjatë. Fill pas disa muajsh, ai e gjen garderobën me shumë, e theksojmë me shumë rroba më pak.

Situata të tjera: