"TRESHJA SIMPATIKE"/ Xhemi publikon foto me Arbanën e Enon dhe ka disa fjalë të bukura për to - AlpeGossip
“TRESHJA SIMPATIKE”/ Xhemi publikon foto me Arbanën e Enon dhe ka disa fjalë të bukura për to

“TRESHJA SIMPATIKE”/ Xhemi publikon foto me Arbanën e Enon dhe ka disa fjalë të bukura për to

Prej vitesh Xhemi Sehu, Arbana Osmani dhe Eno Popi ruajnë miqësinë e tyre që është për tu patur zili.

Në takimet e tyre ato gjithnjë publikojnë foto së bashku të cilave i bashkangjisin edhe dedikime lidhur me miqësinë e tyre.

Kështu ka ndodhur edhe këtë herë dhe është Xhemi ajo e cila ka publikuar foton e “treshes simpatike” ku krhahas saj ka shkruar:

“Ky është sezoni për të qendruar me njerëzit e mi të preferuar, ju dua”.

Një miqësi për tu pasur zili!