U DEKLARUAN PËR NJËRI-TJETRIN/ Pas Mevlanit dhe Ledjanës, krijohet një çift i ri në “Përp’uthen” (FOTO+VIDEO) – AlpeGossip
U DEKLARUAN PËR NJËRI-TJETRIN/ Pas Mevlanit dhe Ledjanës, krijohet një çift i ri në “Përp’uthen” (FOTO+VIDEO)

U DEKLARUAN PËR NJËRI-TJETRIN/ Pas Mevlanit dhe Ledjanës, krijohet një çift i ri në “Përp’uthen” (FOTO+VIDEO)

Në puntatën e sotme të “Përputhen” u krijua një çift i ri në “Përputhen”. Andi dhe Jasmina u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin.

“Andi Artani deklaroj që në këtë program jam vetëm për ty”, u shpreh Jasmina.

“E rikthej deklaratën”, u përgjigj Andi. Dyshja u përqafuan në studio, u puthën dhe më pas kërcyen me njëri-tjetrin. Kujtojmë se pak kohë më parë dhe Ledjana me Mevlanin u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin.