USHTARE E SERVILE/ Iliri dhe Monika diskutojnë për marrëdhënien e tyre – AlpeGossip
USHTARE E SERVILE/ Iliri dhe Monika diskutojnë për marrëdhënien e tyre

USHTARE E SERVILE/ Iliri dhe Monika diskutojnë për marrëdhënien e tyre

Iliri dhe Monika kanë komentuar për marrëdhënien e tyre dhe komunikimin me ironi ndonëse më parë kanë qenë miq shumë të mirë.

Iliri u shpreh se nuk i vjen mirë se kanë qenë shumë pranë, ndërsa Monika u shpreh se priste ta kuptonte marrëdhënien me Donaldin pasi kërkuan falje dhe vendosën të sqarohen.

Iliri: Kur Monika është cilësuar si ushtare e servile, mendoj se kjo gjë i ka peshuar. Në një moment të dytë, ndodhi dhe epoka e shakave bashkë me këtë gjë ku Monika gjeti lumturinë e saj. Kur këto dy situata janë afër njëra-tjetrës dhe Monika ndjen një si nga njëra anë, si nga ana tjetër, fillon e largohet nga Iliri.

Arbana: Mund të ketë njerëz që ju duan të dyve?

Iliri: Po sigurisht. Por unë nuk kam pretenduar të më duan të gjithë ashtu sic unë nuk do ti dua të gjithë. Por kur goditesh nga një njeri që i ke ndejtur pranë për 2 muaj, ka një lloj kontradiksioni, pastaj nëse është mirë, është mirë, por kam të drejtë ta ndjej. Pastaj nga janari e tutje e ndjejmë si shkoi gjëja.

Monika: E hedh poshtë çdo gjë që Iliri ka thënë. Ne i kemi diskutuar gjërat. Iliri bën sikur nuk mund kuptoj, për këtë jam miliard përqind e bindur dhe donte të hapte një debat me Monikën. Jam e bindur se nuk kam bërë lojë as me Ilirin, as me Donaldin apo Arjolën. Në momentin që me Donaldin e mbyllëm, pra i themi “më fal” njëri-tjetrit, absolutisht që hap një rrugë të re. Me Ilirin e kam konsideruar normale duke qenë se jemi njohur dhe duke pasur përvojë, kam menduar se e ka lexuar se çfarë lirie do të ketë Monika, por kjo nuk do të thotë që nuk jam me Beniadën dhe Arjolën. Thjesht dua të gëzoj në të gjitha gjërat.