U HABITËM/ Fotografi i Familjes Mbretërore: Princi William “modeli” më i vështirë – AlpeGossip
U HABITËM/ Fotografi i Familjes Mbretërore: Princi William “modeli” më i vështirë

U HABITËM/ Fotografi i Familjes Mbretërore: Princi William “modeli” më i vështirë

Pesë gjenerata ka arritur të fiksojë me aparatin e tij dhe jo vetëm kaq, por të komentojë, edhe ngjarjet më të bujshme, brenda Oborrit Mbretëror në Angli.
E kemi fjalën për ish fotografin e pallatit Mbretëror, Ian Pelham Turner. Ian ushtron profesion e gazetarit për 53 vite.

I ftuar në “Wake Up” ai tregoi se sa e vështirë ishte të fotografoje për herë të parë, Princin William. Fotografi tregoi se ju desh gati çerek ore për të bërë foton e duhur.