“UNË NUK DO TË BËJ LEKË…”/ Debat i fortë mes Erjolës dhe Eglës: Je e dëshpëruar për vëmendje – AlpeGossip
“UNË NUK DO TË BËJ LEKË…”/ Debat i fortë mes Erjolës dhe Eglës: Je e dëshpëruar për vëmendje

“UNË NUK DO TË BËJ LEKË…”/ Debat i fortë mes Erjolës dhe Eglës: Je e dëshpëruar për vëmendje

Ditën e sotme Erjola ka debatuar me Eglën të cilat përfundojnë në tonin e lartë të zërit.

Erjola u ngrit madje në këmbë, duke iu drejtuar Engles e duke thënë se është e dëshpëruar për veten.Erjola: Të të vijë gjynah për veten!

Egla: Të isha si ty, pak krenari ka robi dhe nuk e pranon

Erjola: Ti çdo spektakël do ta prishësh. Ne ishim në festë, shkon dhe bën rrëmujë në lavander. Je e dëshpëruar, përpëlitesh si peshku pa ujë.

Egla: Unë nuk do bëj lek shumë, ju bëni, e vërtetë. Pse më keni rrobat në banjo?

Erjola: Që të përplasen në vend për të gjetur…