Vajza ju keni GJASHTË “huqe” që duhet t’i hiqni nëse dëshironi ndryshime në fytyrë – AlpeGossip
Vajza ju keni GJASHTË “huqe” që duhet t’i hiqni nëse dëshironi ndryshime në fytyrë

Vajza ju keni GJASHTË “huqe” që duhet t’i hiqni nëse dëshironi ndryshime në fytyrë

Ke blerë një superkrem, për të cilin ke dëgjuar se bën mrekulli! Kalon një muaj dhe nuk sheh asnjë përmirësim. Nuk e kupton se ku qëndron gabimi, lëkura nuk shkëlqen, pucrat nuk po ikin, rrudhat rreth syve janë aty. Atëherë? Kanë disa veprime të tjera që i bën gabim dhe që ndikojnë tek lëkura jote.

Nuk përdor produkte për mbrojtje nga dielli

Të gjithëvë na pëlqen nxirja e pushimeve, por fytyra do mbrojtje dhe jo vetëm atëherë kur shkon në plazh apo pishinë.

Nuk e heq grimin përpara se të flesh

Sado e lodhur të jesh, lëkurën duhet ta pastrosh medoemos nëse nuk e do të irrituar në mëngjes

Nuk fle mjaftueshëm

Gjumi i bukurisë nuk është tamam mit. Ka dicka të vërtetë aty brenda, dhe besoj duhet ta keni vënë re.

Nuk i ndryshon produktet kozmetike aq shpesh sa duhet

Nuk mund të vazhdosh të përdorësh të njëjtin krem te gjimnazit edhe 30 vjec

Përdor shumë make up

Është shumë e rëndësishme ta lësh lëkurën të marrë frymë

Nuk i kushton vëmendjen e duhur dekoltesë dhe fytit

Kujdesemi për fytyrën, por harrojmë të zbresim pak më poshtë dhe kjo, prish shumë punë!